Kundtjänst.

Hur kan vi hjälpa dig?


Produkter och tjänster

Jag har problem med att logga in på myBako, hur går jag vidare?

Om du har glömt lösenordet till ditt myBako-konto, vänligen kontakta oss på accounts@bako.se för instruktioner för hur du återställer ditt lösenord.


Om du precis har skapat ditt myBako-konto har inloggningsuppgifter och instruktioner skickats till den e-postadress som du registrerade dig med. Om du inte har fått ett e-postmeddelande inom 5 minuter, kontrollera din skräppostmapp. Om du fortfarande inte kan hitta e-postmeddelandet, försök att registrera dig igen. Observera att du måste använda samma uppgifter som du registrerade med första gången, annars blir din inbjudningskod ogiltig.


Om du inte redan har ett myBako-konto måste du skapa ett. Observera att för att skapa ett myBako-konto krävs en inbjudningskod. Om du inte har fått din inbjudningskod trots att du är berättigad till ett konto, vänligen kontakta oss på accounts@bako.se.

Vart tog Vajek Finance vägen?

Vajek Finance AB lades ned den 1 juni 2023. Varumärket lever dock delvis vidare i nyetablerade investmentbolaget Vajek Invest som drivs av Bako Ventures AB. Vajek Invest nås via www.bako.se/vajek. Du kan kontakta Vajek Invests kundtjänst via kontaktuppgifterna nedan.

+46 (0)10-550 66 00

vajek@bako.se

Hur byter jag till svenska på bako.se och myBako?

I dagsläget är det inte möjligt att byta språk på bako.se. Vi har valt att ha allt innehåll på engelska för att kunna leverera en så homogen användarupplevelse som möjligt oavsett från vilket land våra kunder besöker oss. I nuläget finns inga planer på att lansera landsspecifika hemsidor (ex. bako.dk, bako.fi etc.) varför alla kunder även fortsatt kommer besöka oss via vår svenska webbadress. 

myBako erbjuds på svenska och över tio andra språk. Välj menyfliken längst upp till höger i inloggat läge och strax ovanför knappen för att logga ut finns möjligheten att välja språk.

Var kan jag ställa frågor om Bako Ventures?

Vänligen kontakta Bako Ventures egna kundtjänst:

+46 (0)31-410 12 00

ventures@bako.se

Jag vill jobba på Bako, hur ansöker jag?

Kul att du vill jobba hos oss! Alla för närvarande tillgängliga tjänster hos Bako-företagen anslås på www.bako.se/career

Bako undanber vänligt men bestämt kontakter med bemmanings- och rekryteringsföretag. 

Betalningar och reklamationer

Vem är betalningsmottagare för min faktura?

Samtliga fakturor som något av våra företag skickar ut kan endast betalas med befriande verkan till Bako Finans. Vem som är betalningsmottagare framgår längst ner på fakturan. Om du har frågor om din faktura, vänligen kontakta faktura@bako.se.

Jag tror att min faktura är fel, vem ska jag kontakta?

Kontakta faktura@bako.se om du misstänker att något blivit fel med din faktura. Om fakturan närmar sig eller nyligen har passerat förfallodatumet ber vi att du betalar fakturan innan du kontaktar oss. Annars riskerar du att behöva betala en påminnelseavgift.

Vad händer om jag inte kan betala min faktura i tid?

Kontakta oss alltid om det finns en risk att du inte kommer att kunna betala din faktura i tid så vi kan hjälpa dig innan det är för sent. Det går automatiskt ut en påminnelse på alla fakturor som passerar förfallodatum varefter fakturan skickas till inkasso om inte betalning inkommer.

Hur fungerar ångerrätt?

Enligt svensk köprätt har konsumenter rätt att inom 14 dagar frånträda avtal som sluts över internet. Om du vill åberopa ångerätt behöver du höra av dig till det företag som du ingick avtalet med.

På grund av utformningen av vissa av våra tjänster kan vi inte alltid erbjuda ångerrätt efter att tjänsten har påbörjats. Innan en sådan tjänst påbörjas inhämtas alltid konsumentens samtycke till att tjänsten levereras utan ångerrätt.

Jag är inte nöjd med tjänsten, kan jag få pengarna tillbaka?

Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga tjänsten till våra kunder. Om du inte är nöjd med en tjänst vi har levererat ber vi att du börjar med att vända dig till det Bako-företag som har levererat tjänsten. Om du inte får den hjälp du behöver den vägen kan du vända dig till Bako Group med hjälp av kontaktuppgifterna nedan. 

Säkerhet och integritet

Jag känner inte igen fakturan jag har fått, vad ska jag göra?

Om du har tagit emot en faktura som du inte känner igen kopplad till Bako Group kan du ha utsatts för identitetsstöld eller bedrägeri. Kontakta vår kundtjänst genom kontaktvägarna nedan för att anmäla händelsen till oss.

Hur ansöker jag om att få mina personuppgifter raderade?

Om du vill begränsa vilka av dina personuppgifter som delas med tredje part, få alla dina personuppgifter raderade eller begära en datautskrift, skicka en förfrågan till vår kundtjänst på privacy@bako.se.

Bra att veta: Som finansinstitut finns det vissa personuppgifter som vi måste lagra för att kunna efterleva svensk lag och andra regler.

Jag lyckas inte logga in på mitt konto, vad gör jag?

Om du har glömt ditt lösenord eller av någon annan anledning inte lyckas logga in på ditt myBako-konto, vänligen använd kontaktvägarna nedan för att komma i kontakt med kundtjänst. Om du behöver hjälp med att skapa ett myBako-konto för ditt företag, kontakta accounts@bako.se.

Är myBako säkert?

Bako Group använder de högsta säkerhetsstandarderna för att skydda din data och dina personuppgifter. Alla inloggningsuppgifter hanteras genom säkra krypterade anslutningar för att säkerställa att risken för intrång minimeras.

Likaså behandlas all betalningsinformation som skickas via våra plattformar säkert och alla transaktioner sker via krypterade anslutningar enligt strikta säkerhetsprotokoll. Du kan när som helst ta bort ditt länkade bankkonto eller bankkort.

Om du vill veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter, vänligen läs vår Integritetspolicy.

Hittade du inte det du sökte? Ta kontakt!

       Kontaktuppgifter

tel: +46 (0)31-410 10 00
e-post: support@bako.se

Vardagar: 08.00-19.00
Helger och helgdagar: 10.00-16.00